2013-09-13 21:49:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Vegye kezébe a sorsát

Napi horoszkóp szeptember 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nemcsak a partnere, de ön is szokatlanul érzékenynek mutatkozik. Mi lenne, ha inkább az érzékiséggel próbálkozna? Akkor legalább végre nem (csak) magával foglalkozna. Az utat most kifelé fordulva találhatja meg.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Csupa meglepetés lehet a mai nap. A hétvégére sok mindent tervezett, de nem biztos, hogy mindenre lesz is ideje. Ha azonban csak a fele megvalósul annak, amiben reménykedett, már nagyon szerencsésnek mondhatja magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Rengeteg az elintézetlen ügye, de sajnos ez a hétvége nem alkalmas arra, hogy mindennek utánajárjon. Van azonban valami, amiben végre segítséget kérhet egy barátjától. Egy véletlen találkozás is közrejátszhat ebben.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Véget nem érő vitákba keveredhet a szüleivel, vagy anyósával, apósával. A hiábavaló szájjártatás helyett inkább keressen felüdülést valamilyen sportban. A magányos, vagy családi kirándulás is élvezetes lehet e szép hétvégén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem kellene engednie, hogy csip-csup ügyek a kedvét szegjék. Ön nyitottabb és barátságosabb annál, hogy ilyesmi miatt harapóssá váljon. Tekintse inkább a dolgok szép oldalát. És ma inkább kerülje a gépeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Különös álmai figyelmeztethetik ma arra, hogy valamit még nem dolgozott fel teljesen magában. Lehet ez egy régi sérelem, vagy esetleg valamilyen veszteség. Habár eltemetni vélte ezt a dolgot, a seb máig is sajog belül.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hagyja a munkálkodást: keressen valami olyan elfoglaltságot, amiben igazán az örömét lelheti! Különösen a takarítást érezheti ma nagyon kínzó robotnak, a főzést, barkácsolást sokkal kreatívabb tevékenységnek élheti meg. És a nemszeretem dolog ma nem is sikerülhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szüksége lesz ma a csavaros eszére. Kényes helyzetbe kerülhet, de ügyesen ki tudja vágni magát. A végén akár lyukat is beszélhet annak a hasába, aki valamiképp támadni akarta, vagy ellenségesnek mutatkozott önnel szemben.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Vegye kezébe a sorsát, legyen kezdeményező a megoldások megkeresésében! Eddig mindig hagyta, hogy az események áramlása terelje önt kész helyzetek felé. Most végre másképp kell ennek lenni: öné lehet az irányítás!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha a szerelmi élete zűrös, vagy ami még rosszabb, a nullával egyenlő, akkor itt az ideje annak, hogy tegyen ellene valamit. Szerencsére ma szórakozni hívják a barátai. Ne hagyja ki a kínálkozó alkalmat! Higgyen benne: ma önre talál a szerelem!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne csak önmagával törődjön, foglalkozzon a környezetében élőkkel is! Ha van gyermeke, akkor elsősorban vele kellene többet törődnie. Van valami, amibe a közelebbi, vagy távolabbi múltban vele együtt kezdett bele. Folytassák!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Rutinosan telnek el a napjai. Ön sem veszi észre, de sajnos ez lassan már a gépiesség határát súrolja. A gép a szeretetet nem ismeri. Ha valami kizökkenti abból, akár baj formájában is, az azért van, hogy a szeretet visszajöjjön.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: